Guldström is using cookies to improve the quality of your experience of the website. Click OK to agree. Read more
I accept
Gold Cube 4 stack DeluxeGold Cube 4 stack DeluxeGold Cube 4 stack DeluxeGold Cube 4 stack Deluxe
  • Gold Cube 4 stack Deluxe
  • Gold Cube 4 stack Deluxe
  • Gold Cube 4 stack Deluxe
  • Gold Cube 4 stack Deluxe

Gold Cube 4 stack Deluxe

Art. nr: 151
Write text here...
On demand, 1-2 weeks (0)
729,50 €

Product description

Det är ingen tvekan om att du kommer att bli imponerad av Gold Cube och vi älskar att höra det! Om du av någon anledning har problem, vänligen ring.


När man bestämmer vilken Gold Cube att använda (3 Stack Deluxe eller 4 Stack), finns det flera faktorer att tänka på: pris; Storlek (fotavtryck); Och vilken typ av guld du kan stöta på. Många guldprospektorer med den typiska slusslåset har bevittnat att mycket plana guld (glitterguld) har en tendens att driva eller "segla" över rifflar. Detta beror på att plattguld gör sig till liten strömmanipulation och vattenspänning som kan låta den flyta.

 

Gold Cube-designen eliminerar ytspänningen i vad vi kallar "G-Force Separator", som tvingar allt under vatten under en grind. Detta bryter ytspänningen och tvingar guldet till botten av ett axiellt tråg. Kombinationen av tyngdkraft och hydrauliskt tryck gör det omöjligt för guldet att flyta eller segla.

 

För att illustrera detta - Om du skulle släppa en platt bricka och ett stållager, som båda väger detsamma, till en pool samtidigt, skulle stållagret träffa botten först. På samma sätt flattar guldet; Desto mer tid tar det att lösa sig.

 

Plats är inte den enda faktorn att vara medveten om, även om vi har funnit att det finns områden där guldet är vanligtvis mycket platt. Tänk på att det handlar om guldets form och inte var den ligger. Många placeringsområden nära källan har guld som är tjockt, rundigt och inte platt. Om du planerar att begränsa din gruvdrift till denna typ av område, kan en 3-stack vara din maskin. Du kan lägga till en bricka senare, om du bestämmer dig för att gå till stranden eller hitta en avlastningsbarna med superfint guld.

 

Guldkubens skönhet är att du alltid kan lägga till en bricka, trommel eller en guldbank när det blir nödvändigt.