Guldström is using cookies to improve the quality of your experience of the website. Click OK to agree. Read more
I accept
Whites V & C-10
  • Whites V & C-10

Whites V & C-10

Art. nr: 10008
Write text here...
Out of stock (1)
85,50 €

Product description

Varför vi har rea
När fabrikanter kommer ut med nya modeller så brukar vi köpa in ett exemplar av varje för att utvärdera dem. Det visar sej då ofta att de nya detektorerna inte skiljer sej nämnvärt från de modeller som vi redan har till salu på vår hemsida.

 

Det är en hel del arbete med att fotografera, beskriva och lägga upp nya detektorer på vår hemsida. Det är ännu mera arbete med att skriva svenska manualer.


Våra kunder tycker att vi redan har för många olika sorters detektorer på vår hemsida. Det är därför svårt för dem att välja rätt.

 

Vi har därför beslutat oss för att minska vårt sortiment och säljer därför ut en del ”dublett”- detektorer med stor rabatt.

 

Manualer
Nästan alla av rea-detektorerna har bara engelsk manual. För att få ut det mesta av detektorn gäller det därför att du kan läsa engelska och sätter dej in i hur detektorn fungerar.

 

Vi skickar dock med häftet ”Metalldetektorer – Råd och tips” och en DVD där vi har spelat in en film som, på svenska, förklarar grunderna i metalldetektering. Vi visar där hur man ska göra och framför allt hur man inte ska göra. Filmen är 17 minuter lång.

2 års garanti. Vanliga svenska regler gäller.